info@jeko.cz
+420 775964569
ICQ: 583046142

košík je prázdný Zobrazit košík

Registrace nového uživatele

Registrační formulář

Údaje označené ! jsou povinné

Fakturační adresa
  !
! !
! !
 
 
Dodací adresa
   
   
   
Ostatní údaje
!  
  !
!  
! !
Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

 Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

 Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

 Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit/Uložit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Platební metody

dobírka Platební kartou MAESTRO Platební kartou MASTERCARD Platební kartou VISA Platební kartou VISAELECTRON bankovním převodem

www.svet-bydleni.cz, Bydlet.cz, Nábytek z masivu, Nábytek
Akční cenyNábytek skladem, Montáž a výnos nábytku, Levné dětské pokoje, Levné ložnice.cz, Naše matrace.cz, Levné obývací stěny
Levný zahradní nábytek, Levné shrnovací dveře

statistics NetDirectTOPlist